H111 ODK Tumling

Pris
565,00 DKK
Tilmelding åbner
12. jan. 2019, kl. 20:00
Tilmeldingsfrist
26. juni 2019, kl. 00:00
Alder
1-2 år (fødselsår 2017-2018)
Ugedag
Lørdag
Tidspunkt
09.15-10.15
Sted
Utterslev Skole, Idrætshallen
Vis på kort
Instruktør
Britta Søgaard Jensen
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 4 på ventelisten.
Aktivitet:
Dette hold er for tumlinger i alderen 1-2 år.

På ODK Tumling skal vi synge, danse til musik, tumle på redskaber og lege med forskellige redskaber. Alt for at udvikle og stimulere børnenes grundmotoriske færdigheder.

Til hver træning vil vi starte med en sang og slutte med en sang. Derimellem vil vi lege med eksempelvis balloner, tørklæder med mere samt bygge baner, hvor børnene kan træne deres færdigheder i blandt andet at kravle, hoppe og rulle.

Forventninger til dig:
Der er ikke nogen krav for at gå på holdet. Dog forventes det, at forældrene deltager aktivt. Og selvom man ikke kan synge eller danse, deltager man med de evner, man nu engang besidder.

Det forventes derudover, at alle deltager i at slæbe redskaber og rydde op, inden timen slutter.

Da jeg selv medbringer min datter på 1,5 år har jeg brug for 1-2 medhjælpere blandt jer forældre på holdet, som kan hjælpe til under træningerne samt tage en træning, hvis jeg selv er forhindret i at komme.
Kontakt trænerteam:
britta_soegaard@hotmail.com
Instruktøren:
Britta Søgaard Jensen: Har dyrket gymnastik, siden jeg var 3 år gammel. Startede som hjælpeinstruktør i 6. klasse og har siden været instruktør på lokalhold, amtshold, landsstævnehold og efterskolehold.

Periode:
8. september 2018 til 27. april 2019
Tilmeldingsfrist er overskredet.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk