H111 ODK Tumling

1-2 år (fødselsår 2017-2018)
09.15-10.15
Utterslev Skole, Idrætshallen
Britta Søgaard Jensen
Dette hold er for tumlinger i alderen 1-2 år.

På ODK Tumling skal vi synge, danse til musik, tumle på redskaber og lege med forskellige redskaber. Alt for at udvikle og stimulere børnenes grundmotoriske færdigheder.

Til hver træning vil vi starte med en sang og slutte med en sang. Derimellem vil vi lege med eksempelvis balloner, tørklæder med mere samt bygge baner, hvor børnene kan træne deres færdigheder i blandt andet at kravle, hoppe og rulle.

Der er ikke nogen krav for at gå på holdet. Dog forventes det, at forældrene deltager aktivt. Og selvom man ikke kan synge eller danse, deltager man med de evner, man nu engang besidder.

Det forventes derudover, at alle deltager i at slæbe redskaber og rydde op, inden timen slutter.

Da jeg selv medbringer min datter på 1,5 år har jeg brug for 1-2 medhjælpere blandt jer forældre på holdet, som kan hjælpe til under træningerne samt tage en træning, hvis jeg selv er forhindret i at komme.
Kontakt trænerteam:
britta_soegaard@hotmail.com
Instruktøren:
Britta Søgaard Jensen: Har dyrket gymnastik, siden jeg var 3 år gammel. Startede som hjælpeinstruktør i 6. klasse og har siden været instruktør på lokalhold, amtshold, landsstævnehold og efterskolehold.

8. september 2018 til 27. april 2019

- CVR-nr.: 29946175