H321 Spring- og dansepiger 2.-3. kl.

8-9 år (fødselsår 2010-2011)
16.30-18.00
Kun kvinder/piger
Hermeshallen, hal 2
Merethe Søe og Nanna Lykkegaard. Hjælpetrænere: Amalie Hoffmeyer, Ida Baunsgaard og Ella Fjelding
Vi hopper, vi springer og vi danser. Holdet er for alle piger, som er glade for at bevæge sig og have det sjovt.

Når vi har grundteknikken (koldbøtter, vejrmøller, håndstand med mere) i top, begynder vi at lave spring såsom araber, salto og overslag.

Vi arbejder ud fra gymnastikpyramiden, sådan at pigerne lærer spring efter, hvilket niveau de er på. Derudover vil vi også lære små danse-/rytmeserier, hvor vi blandt andet skal prøve, hvad det vil sige at lege med håndredskaber.

Den første halve time af træningen vil vi bruge på motoriske og styrkemæssige øvelser samt leg. Herefter vil vi danse og springe.

Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi om at:
1. Håret er sat op til træning.
2. Øreringe skal tapes ind.
3. Ingen sokker.

Vi forventer også, at:
• Du melder afbud, hvis du ikke har mulighed for at deltage i træningen.
• Du deltager i alle opvisninger.

Vi vil derudover bede forældre om at blive uden for salen, når der er træning. Det giver nemlig mere ro og koncentration under træningen - og så vil vi gerne kunne gemme, alt det vi lærer i løbet af sæsonen, til forårets opvisninger.

Holdet vil deltage i 2-3 opvisninger, herunder:

• DGI Storkøbenhavns ”børnedagen” den 10.03.2019
• ODK’s egen opvisning den 6. april 2019
• Evt. en enkelt mere (Dato meldes ud i god tid).

På holdet ønsker vi at gøre meget ud af sammenholdet, hvorfor vi også har planlagt lidt ekstratræninger:

• Sidst i oktober 2018 - Her vil vi lave en "ryste-sammen-weekend”, hvor vi overnatter i hallen. Der kommer mere info, når vi nærmer os.
• Februar og/eller marts 2019. Vi bruger en lørdag eller søndag på at øve opvisning, så vi kan blive rigtig gode.

De præcise datoer meldes ud, når de er fastlagt.
I kontingentet er der indlagt 450 kr. til dragt og evt. håndredskab.

Vi regner med, at gymnasterne (forældrene) selv kan koordinere eventuel transport til og fra opvisningerne.
merethe32@hotmail.com // nanna.lykke.andersen@hotmail.com
3. september 2018 - 29. april 2019.

- CVR-nr.: 29946175