H323 Kom og spring 2.-3. klasse

8-9 år (fødselsår 2010-2011)
16.15-17.15
Hermeshallen, hal 2 og 3
Anne Gro Jensen, Katrine Andersen og Elsebeth Skov
Holdet til drenge og piger, som har lyst til at blive endnu bedre til at springe.

Vi skal springe, lege, bevæge os til musik og få sved på panden mens vi har det sjovt!

Deltagelseskrav:
Du har gået til springgymnastik i mindst et år. Enten i ODK eller i en anden forening.
At du er klar til tiden - iført gymnastiktøj og bare fødder. Har du langt hår, så husk at sætte det op i en hestehale eller fletning.
Vi deltager til ODK's Forårsopvisning 6. april 2019.
Anne Gro: annegro-msn@hotmail.com
Elsebeth Skov: elsebethskov@gmail.com
Kathrine Andersen: kat1905@mail.dk
6. september 2018 - 11. april 2019.

- CVR-nr.: 29946175