H425 - Showsjip 16+

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
16-99 år (fødselsår 1920-2003)
18.00-20.00
Frederiksberg Gymnasium, Idrætshallen
Heidi Kynde og Laura Stockholm Weigelt
På Showsjip 16+ skal vi sjippe (dyrke “Rope Skipping”), men vi skal også igennem en god og effektiv grundtræning med elementer af styrke, puls, balance, koordination, rytme og smidighed.

Du er sikret sved på panden og en varieret træning, hvor fokus er at hoppe og svinge med sjippetovene, alt efter evner og fantasi.

Vi skal lave tricks i eget tov, “hjul” hvor vi deler tove, “double dutch” med to lange buetove, “traveller”, hvor vi fanger hinanden i tovene, “speed”, hvor vi sjipper på tid, og meget mere. Du vil med garanti blive bedre og lære nye ting med tovene - uanset om du er begynder eller øvet.

OBS - OBS - OBS: Holdet træner til og med maj.
Holdet er for dig, der synes, det er sjovt at sjippe og eksperimentere med tovene. Du skal også værdsætte en grundig og tilpas hård træning samt være villig til at lære nyt.

Vi forventer ikke et særligt niveau; alle kan være med, da træningen tilgodeser den enkelte. Men et stabilt fremmøde forventes, da vi arbejder meget sammen på kryds og tværs, og da vi således er afhængige af hinanden i træningen.

Vi sammensætter i løbet af sæsonen et sjippeshow, som du skal være villig til at deltage i, når vi i den sidste halvdel af sæsonen tager ud til en 2-3 opvisninger.

Du skal være indstillet på at kunne deltage i enkelte søndagstræninger i denne forbindelse.

Der vil være en ekstraudgift til køb af opvisningstøj og eventuelle egne sjippetove, men vi prøver naturligvis i fællesskab at minimere udgifterne.
Instruktørerne:
Instruktør: Heidi Kynde Nielsen - Fysioterapeut, idrætslærer og idrætscoach m.m.

Instruktør: Laura Stockholm Weigelt - Idrætsstuderende og tidl. konkurrencesjipper.
Heidi: heidikyndenielsen@gmail.com
Laura: lastockholm@hotmail.com

5. september 2018 til 29. maj 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.