H410 DGI Storkøbenhavns JUNIORhold hos ODK

Pris
2.050,00 DKK
Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
Tilmeldingsfrist
26. juni 2019, kl. 00:00
Alder
12-18 år (fødselsår 2001-2007)
Ugedag
Tirsdag
Tidspunkt
17.00-19:00
Sted
Tre Falke Hallen
Vis på kort
Instruktør
Line Hjort Nielsen, Rikke Jessen, Silje Vester Thorstensen og Oliver Helweg
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 2 på ventelisten.
Aktivitet:
På JUNIORholdet ønsker vi at udvikle dig som gymnast gennem gymnastikkens grundelementer.

Du vil blive udfordret på både spring og rytme, da alle gymnaster laver begge dele. Der vil derfor være træninger, hvor vi udelukkende fokuserer på det rytmiske eller det springtekniske, da begge elementer skal være i top for at kunne spille sammen til et superfedt opvisningsprogram, som det er kendetegnet for et JUNIORhold som landsdelsholdet.

Vi skal lave en masse smadder fed rytme og springe, til vi er helt rundtossede. Vi skal nørde igennem med rytmisk gymnastik, grundteknik og dans – og så skal vi have springteknikken helt på plads, så du kan stå skarpt og springe derudaf.
Forventninger til dig:
Alle kan være med på JUNIORholdet, som er et ekstra tilbud ved siden af dit hold i en lokalforening. Vi repræsenterer DGI Storkøbenhavn til opvisninger og stævner og har derfor også nogle forventninger til dig som gymnast.

For eksempel:
1) At du deltager i alle træninger, weekendtræning og opvisninger.
2) At du deltager aktivt i fællesskabet på holdet – samt at du og evt. dine forældre bakker op om opgaveløsning i forbindelse med DGI Storkøbenhavns forårsstævner
3) Og selvfølgelig, at du deltager hele sæsonen sammen med os andre.

Til gengæld lover vi at lave træninger med garanti for sved på panden, sjov og leg – masser af opvisninger - et opvisningsprogram med gang i den og et anderledes redskab. Og ikke mindst et megaengageret instruktørteam, som brænder for at udvikle DIG!
Opvisninger og ekstratræninger:
Du må forvente at deltage i cirka fem weekendtræninger eller opvisninger.
Ekstraudgifter:
Der vil være ekstraudgifter til en holdkonto, som dækker dragt, håndredskab, transport og stævner – mere info følger til første træning.
Kontakt trænerteamet:
Line: line-fun@hotmail.com
Oliver: olivernh77@hotmail.com
Periode:
4. september 2018 til 30. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk