H509 Forstadsfruerne

Pris
1.020,00 DKK
Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
Tilmeldingsfrist
26. juni 2019, kl. 00:00
Alder
23-99 år (fødselsår 1920-1996)
Ugedag
Mandag
Tidspunkt
18:00-20:00
Køn
Kun kvinder/piger
Sted
Institut for Idræt, KF9-hallen
Vis på kort
Instruktør
Anastasia Carlsen og Rikke Heinricy
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 4 på ventelisten.
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Forstadsfruerne er et hold for den øvede gymnast. På holdet vil der være fokus på tekniske færdigheder inden for forskellige genre (klassisk ballet, jazz, hip hop og alsidige gymnastiske bevægelser).

Forstadsfruerne er et yderst socialt hold - både med og uden bønderne - og det er vigtigt at sociale arrangementer prioriteres på samme niveau som træningerne.

Vi arbejder hele sæsonen med forskellige stilarter og udtryk, som ender ud i et opvisningsprogram sammen med Bønder i Byen.


Deltagelseskrav:
Du har gået til gymnastik og/eller dans i en del år.

Såfremt der møder mange op til første træning, vil der være udtagelse ugen efter. (Der er cirka plads til 25 piger grundet hallens størrelse).
Forventninger til dig:
Engagement – Du deltager til træninger, sociale arrangementer og opvisninger.
Opvisninger og ekstratræninger:
Vi satser stærkt på en god håndfuld opvisninger og et par ekstratræninger. Derudover er der en række sociale arrangementer i løbet af sæsonen.
Ekstraudgifter:
Der vil blive oprettet en holdkasse, hvor der indbetales penge til opvisninger, julefrokost osv. Derudover er der udgift til dragt.
Kontakt trænerteamet:
Rikke: rikkeheinricy@gmail.com
Anastasia: anastasiacarlsen@gmail.com
Periode:
3. september 2018 til 29. april 2019
Tilmeldingsfrist er overskredet.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk