H508 Bønder i Byen

18-99 år (fødselsår 1920-2001)
Kun mænd/drenge
Institut for Idræt, KF9-hallen
Rasmus Skovgaard og Mikkel Grube Wickstrøm. Hjælpeinstruktør: Martin Juul-Olsen
Holdet Bønder i Byen er for alle os, der elsker gymnastik! Vi fokuserer på at have det sjovt og fyre den af - om det er, når vi udvikler og opbygger teknik, bare springer amok eller måske ser, hvem der er bedst til at sparke til en fodbold.

Vi har lidt opvisninger sammen med vores søsterhold Forstadsfruerne hen over foråret, og disse knyttes tit sammen med en masse sociale arrangementer.

Så er du klar på rigtig mandehørm og hygge, så er det her holdet for dig. Vi stiller ingen krav til din tidligere erfaring med gymnastik og tager imod både helt nye og meget øvede med åbne arme.

1) Du har lyst til at have det sjovt.
2) Du har lyst til at give den gas.
3) Du har lyst til at hygge.

Vi har cirka seks opvisninger i alt og prøver at undgå flere. Der vil være en weekendtræning kombineret med Forstadsfruerne, og den indebærer nok også en lille bytur.
Vi har en holdkasse ved siden af, der betales ind til, som dækker alle stævne-/festudgifter.
Rasmus: r.skovgaard.jensen@gmail.com
Mikkel: mikkel.wickstrom@gmail.com
3. september 2018 til 29. april 2019.

- CVR-nr.: 29946175