H401 Jump4fun 10-16 år

Tilmelding åbner
10. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
10-16 år (fødselsår 2003-2009)
17.00-18.00
Skolen ved Søerne, øverste sal
Jette Fussing
Her er holdet for teenagere, der har udfordringer med overvægt eller som føler, at de ikke selv passer ind på andre idrætshold.

Vi sjipper amerikansk sjipning. Det betyder tricks i enkelte tove, og at der sjippes sammen i lange tove. Vi sjipper med to tove på én gang i double dutch og chinese wheels. Der opøves kondition, koordination, styrke og smidighed.

Vi har en god stemning på holdet, har det sjovt og får sved på panden. Holdet er for både piger og drenge, og du behøver ikke at have sjippet før.
Det er vigtigt, at du ikke giver op, hvis du synes, det er svært første gang, men bliver ved med at prøve en gang til. Så vil du se, hvor sjovt det er.

Når man sjipper er det godt med fjedrende såler på sko, samt tøj som man kan røre sig i.
j_fussing@hotmail.com
Instruktøren:
Jeg er selv overvægtig, men helt tosset med at sjippe. Jeg har trænet gymnastik, fra jeg var fem år gammel og fik mit eget hold, da jeg var 14 år. Jeg er uddannet via DGI og har diverse kurser. Cirka en gang om året tager jeg på kursus i Rope Skipping, og jeg har derudover kursus i idrætscoaching.
6. september 2018 til 25. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.