H401 Jump4fun 10-16 år

Pris
400,00 DKK
Tilmelding åbner
10. aug. 2018, kl. 21:00
Tilmeldingsfrist
26. juni 2019, kl. 00:00
Alder
10-16 år (fødselsår 2003-2009)
Ugedag
Torsdag
Tidspunkt
17.00-18.00
Sted
Skolen ved Søerne, øverste sal
Vis på kort
Instruktør
Jette Fussing
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 0 på ventelisten.
Betaling
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Aktivitet:
Her er holdet for teenagere, der har udfordringer med overvægt eller som føler, at de ikke selv passer ind på andre idrætshold.

Vi sjipper amerikansk sjipning. Det betyder tricks i enkelte tove, og at der sjippes sammen i lange tove. Vi sjipper med to tove på én gang i double dutch og chinese wheels. Der opøves kondition, koordination, styrke og smidighed.

Vi har en god stemning på holdet, har det sjovt og får sved på panden. Holdet er for både piger og drenge, og du behøver ikke at have sjippet før.
Forventninger til dig:
Det er vigtigt, at du ikke giver op, hvis du synes, det er svært første gang, men bliver ved med at prøve en gang til. Så vil du se, hvor sjovt det er.

Når man sjipper er det godt med fjedrende såler på sko, samt tøj som man kan røre sig i.
Kontakt trænerteamet:
j_fussing@hotmail.com
Instruktøren:
Jeg er selv overvægtig, men helt tosset med at sjippe. Jeg har trænet gymnastik, fra jeg var fem år gammel og fik mit eget hold, da jeg var 14 år. Jeg er uddannet via DGI og har diverse kurser. Cirka en gang om året tager jeg på kursus i Rope Skipping, og jeg har derudover kursus i idrætscoaching.
Periode:
6. september 2018 til 25. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 29946175
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig.

Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook.

Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link.

Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.

mail: odk@odk.dk