H116 Fredags Forældre/barn I, 3-5 år

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
26. juni 2019, kl. 00:00
3-5 år (fødselsår 2014-2016)
16.30-17.30
Skolen ved Søerne, øverste sal
Hanne Thomsen, Ida Tingman Møller og Klara Gade Thomsen
Kom sammen med dit barn og afslut ugen med at have det sjovt i gymnastiksalen.

Vi begynder hver undervisningsgang i rundkreds, hvor vi siger goddag til hinanden, hvorefter vi synger, løber og leger sammen. Det er ofte til musik og med legeredskaber. Den sidste halve time tømmer vi redskabsrummet (næsten) og laver sjove, udfordrende redskabsbaner.
At alle er omklædte - både børn og voksne.
Bemærk også aldersgrænsen, så alle børn får glæde af undervisningen.
Vi deltager i ODK´s forårsopvisning, hvilket hvert år er en stor oplevelse for både børn og voksne.
Kontakt trænerteam:
Ida: ida_tingman@hotmail.com
Hanne: hanne.cnp@gmail.com
Klara: klaragade@hotmail.com
Om instruktørerne:
Vi har mere end 15 års erfaring som børneinstruktører - og vi glæder os til endnu en sæson med børn og voksne.
7. september 2018 til 26. april 2019.
Tilmeldingsfrist er overskredet.