H620 - Dreamteam

30-55 år (fødselsår 1964-1989)
20.00-22.00
Kun mænd/drenge
Hermeshallen, hal 3
Stefan Walther
OBS - OBS - OBS: Tilmelding for holdet åbner først den 03.12.18.

Dream Team er et herrehold for modne herrer mellem 30 og 55 år, som er glade for at spille fodbold kombineret med en moderat mænge springgymnastik.

Vi arbejder med et koncept bestående af god motion, fællesskab, vinderinstinkt, god humor og fairplay.

Velkommen til Dream Team!

Der forventes et rimeligt fremmøde, og at man ikke "går i stykker" til første træning.
Om instruktøren:
Stefan Walther: Uddannet på Ollerup og har desuden undervist i modtageteknik samt spring- og sikkerhedskurser.
Kontakt trænerteam:
walther_stefan@hotmail.com
26.september 2018 - 29. maj 2019.