H306 Sports Acro Konkurrence, udtagelse

Tilmelding åbner
20. aug. 2018, kl. 21:00
31. aug. 2018, kl. 00:00
6-99 år (fødselsår 1920-2013)
18.00-20:00
Kildevældsskolen, Gymnastiksal A og B
Simone Skinbjerg og Mikkel Dybro, odksportsacro@gmail.com
Har du lyst til at lave en masse akrobatiske løft, styrke, kast, rytme, spring og smidighed alt sammen forenet i en konkurrenceserie, så er ODK’s Sports Acro Konkurrencehold måske noget for dig?

I sports acro handler det meget om samarbejde, hvor vi træner på tværs af alder og køn i grupper af både to og tre gymnaster.

Hos os skal man være indstillet på at træne på eliteniveau og prioritere træningen højt, da vi konkurrerer på både nationalt og internationalt plan.

Udtagelse dag 1:
Mandag den 27. august kl. 17.30-20.00 på Kildevældsskolen.

OBS!: udtagelsen finder sted i ugen op til ODK’s sæsonstart. Her vil nye som gamle gymnaster blive testet i forskellige gymnastiske færdigheder – herunder smidighed, styrke, koordination, engagement, spændstighed m.m. ALLE ER VELKOMNE TIL DAG 1

- PROGRAM DAG 1
o Kl. 17.30 Velkommen – navneskilt og foto
o Kl. 17.30 Informationsmøde for forældre og gymnaster
o Kl. 18.00 Forældre forlader træningsområdet
o Kl. 18.00 Opvarmning
o Kl. 18.30 Individuelle poster
o Kl. 20.00 Farvel og tak for i dag

- - - Er jeg gået videre til udtagelsens dag 2? - - -
Tirsdag sendes mail ud til alle, hvor der står om man er gået videre til næste udtagelsesdag.

Udtagelse dag 2:
Onsdag d. 29. august 2018 kl. 18.00–20.00 på Kildevældsskolen

PROGRAM DAG 2
o Kl. 18.00 Velkommen
o Kl. 18.10 Opvarmning
o Kl. 18.45 ACRO
o Kl. 20.00 Farvel og tak for i dag

- Vi har mødepligt til alle træninger, ekstratræninger, ODK’s opvisning og konkurrencer.
- Du skal have selvdisciplin og stort gå-på-mod.
- Lyst til at lærer nyt og blive udfordret.
- Opbakning fra forældre gennem hele sæsonen.
Ugentlig træningstid
Mandag kl. 18-20
Onsdag kl. 18-20
Søndag kl. 11-14 på Institut for idræt, KF9-hallen indtil nytår
Søndag kl. 12-15 på Kildevældsskolen efter nytår
Kendte andre tider
- Weekendtur: 22. - 23. september
- Konkurrence: d. 6. april (Slagelse),
- Konkurrence d. 3.-5. maj (Jylland/Fyn)
- Konkurrence d. 25.-26. maj (Fuglebjerg)

3.900 kr. Der bl.a. dækker trænerløn og udgifter.

(De 55 kr. dækker tilmelding og deltagelse i udtagelsen)
Andre udgifter
- Konkurrencedragt: 800 – 2.500 kr.
- Træningstøj, konkurrencelicens, weekendturer m.m.: 1.800 kr. (betales efter sæsonstart)
- Øvrige udgifter i forbindelse med transport, konkurrencer, ekstratræninger, opvisninger m.m.

27. august 2018 til 22. maj 2019
Tilmeldingsfrist er overskredet.

- CVR-nr.: 29946175
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages. Der er tilgang til dine medlemsoplysninger fra ODK's bestyrelse, samt få personer, der alene har til opgave at administrere ODK's medlemmer eller ved revision at kontrollere ODK's medlemstal. Desuden videregives dine kontaktoplysninger til instruktører på hold, som du måtte have tilmeldt dig. Når du tilmelder dig et hold i ODK, accepterer du også at der kan blive taget billeder af dig i træningssammenhæng, som foreningen bruger på diverse platforme som fx vores hjemmeside og Facebook. Du accepterer også ODKs Samværspolitik <= klik link. Endelig er du bekendt med ODKs Tilmeldingsregler <= klik link.